Om Functional Unit

Functional Unit i Kalmar

Functional Unit är en klinik med två Kiropraktorer, Fysioterapeut, Tränare från GIH, Medicinsk Tränare och Sjuksköterska med inriktning på sömn i Kalmar, vilka verkar för ett samarbete mellan varandra, samt olika vårdgivare och specialister. Att aktivt tillsammans med klienter ständigt förbättras, även bidra med det lilla extra när det är problem med exempelvis smärta och rehabilitering. Eller prestationsförbättring och förbyggande åtgärder.

Functional  Unit är företaget vilket tar klienten till deras mål och helst bättre än det!

Vi tror på samarbetspartners som gör varandra starkare. Att rätt person gör rätt insats vid idrottsskador/rehabilitering är givetvis det viktigaste för våra patienter och för våra respektive yrken. Oavsett om du är fullbokad eller nystartad, läkare eller massör, hör av dig för mer information om utbildningar och olika samarbetsformer – eller bara för att berätta vem du är så berättar vi vad Functional Unit i Kalmar kan erbjuda dig!

Vi söker nu framför allt kontakt med Tränare!

Även neurolog, naprapat, fysioterapeut/sjukgymnast, ortoped, reumatolog, ACT & KBT, massageterapeuter vilka vi gärna vill ha med i vårt nätverk.

Vi gör varandra starkare. Win-win är den formen av samarbete Functional Unit strävar efter!

Kontakt: info@functionalunit.se

IMG_0996

Functional Unit logo och samarbetspartners

Loggan symboliserar flera saker, bl.a. samarbete mellan terapeuter och tränare, två kotor, rörlighet-stabilitet och vågen i mitten Kalmarsund,  företagets geografiska position i Kalmar regionen!

Nuvarande partners:

Functional Unit vill speciellt tacka:

  • LevelSeven för utmärkt produktion av hemsida och grafisk profil!
  • Nyföretagarcentrum i Kalmar
  • Regionförbundet i Kalmar län
logo

Functional Unit i Kalmar arbetar aktivt för bra relationer mellan primärvårdgivare samt med förebyggande åtgärder av olegitimerade yrken exempelvis massageterapeuter och tränare. Detta för att det ska finnas en röd tråd från smärta och skador, hela vägen till en hållbar fysiologisk förbättring.

Efter ex. en idrottsskada, eller för att höja den fysiska marginalen i sin idrott, arbete eller vardagsliv.

Diplomerande terapeuter med kortare utbildning om smärta och patologi i rörelseapparaten, vinner på ett samarbete med Functional Unit. Legitimerad Kiropraktor främjar patienten och ger exempelvis dig som massör en extra trygghet. Vi kompletterar dina egna kunskaper, helt enkelt. Få en ”second opinion” och råd inom bl.a. hur en fortsatt behandlingsplan vid rehabilitering kan se ut eller om annan vårdgivare är bättre val för tillfället.